Samen klantgericht ondernemen

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN MET EEN ANDER!

Samen klantgericht ondernemen heeft de toekomst! Vrijwel alle bedrijven zijn onderdeel van een keten en werken samen met partners. En niet te vergeten, de afnemers, klanten en eindgebruikers worden bewuster en willen ook meedoen. Ondernemen doe je niet  alleen!

Leiderschap, visie en regie.
Leiders met visie nemen de regie en leggen de focus op duurzame groei en klantgericht samenwerken. Gemeenschappelijke doelen met inachtneming van elkaars belangen zijn hierbij het kompas om samen met partners en afnemers nieuwe wegen in te slaan.Intern ondernemen

Klantgerichte leiding en intern ondernemerschap.
Een klantgerichte leiding geeft het management en de medewerkers de juiste bevoegdheden en middelen om als interne ondernemers de klanten professioneel van dienst te zijn.
Ondernemerschap, zakelijk inzicht, onderling respect en vertrouwen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Dit geldt zowel voor de medewerkers als de klanten.

Excellente dienstverlening
Excellente dienstverleners ondernemen samen op win/win basis met hun klanten.  Niet voor niets luidt het gezegde “wie betaalt die bepaalt”.  Een goede inbreng van de klanten en gebruikers verhoogt de kwaliteit van de oplossing en het geeft extra draagvlak.
Excellente dienstverlening wordt dankzij de menselijk maat goed  gewaardeerd en betaald. En tevreden klanten worden zelfs de ambassadeurs van uw organisatie.

Van Goed naar Beter!
Samen klantgericht werken is een resultaat van doorlopend verbeteren. Dat we beter gaan sporten dankzij oefening en training is voor iedereen duidelijk. Dit geldt echter evenzo voor onze werksituaties.
Excellente dienstverleners spelen hierop in door tijdig de regie nemen. Ze moedigen medewerkers aan zich te ontwikkelen tot interne ondernemers.

Samen aan de slag!
Het is belangrijk uw organisatie tijdig in de goede richting te ontwikkelen. Veel klanten willen morgen al anders werken. Zij worden immers ook geconfronteerd met alle vernieuwingen en veranderingen in de markt!

win winWilt u meer weten?
 Stel uw vraag bij CONTACT en wij helpen u graag! Wij beschikken over geschikte modules on te komen `Van Goed naar Beter`!